عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر
سرخط خبرها

رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ با محوریت قرارگاه منطقه‌ای در شمال شرق برگزار شد | افزایش برد موشک های بالگردهای تهاجمی + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۱۷۲۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ با محوریت قرارگاه منطقه‌ای در شمال شرق برگزار شد | افزایش برد موشک های بالگردهای تهاجمی + فیلم
فرمانده قرارگاه شمال شرق نزاجا از محوریت این قرارگاه در برنامه‌ریزی رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی و نتایج حاصل از آن سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ ستاد رضا آذریان در نشست خبری تبیین دستاورد‌های رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نزاجا که امروز، ۹ آبان ماه برگزار شد، در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: این رزمایش با مشارکت واحد‌های مختلف نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه عملیاتی نصرآباد اصفهان برگزار شد.

وی افزود: در این رزمایش، محوریت، مدیریت و برنامه‌ریزی برعهده قرارگاه منطقه‌ای آجا در شمال شرق بوده است.

آذریان افزود: یگان‌های مختلف نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از استان‌های مختلف کشور شرکت کردند و تدابیر و نظارت کامل این رزمایش برعهده هیئت رئیسه نیروی زمینی بود.

وی به استعداد نظامی این رزمایش اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: یگان‌های هجومی متحرک، یگان‌های زرهی، مکانیزه هجومی، موشکی، پهپادی، جنگ الکترونیک و هوانیروز در این رزمایش مشارکت داشتند و همچنین یگان‌های هوابرد و واکنش سریع نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه عملیاتی حاضر بودند و به انجام رزم پرداختند.

ارشد نظامی آجا شمال شرق کشور به تشریح ویژگی‌های رزمایش پرداخت و عنوان کرد: ترابری و پشتیبانی نیرو‌های شرکت کننده در رزمایش در کوتاه‌ترین زمان ممکن میسر شد و یگان‌ها بیش از هزار کیلومتر را در عرض کمتر از یک روز پیمودند و وارد اصفهان شدند. تجهیزات مورد استفاده در این رزمایش دارای ۴ویژگی دور زن، دقیق زن، هوشمند و مکانیزه و با قابلیت شبکه شدن مورد استفاده قرار گرفت و این امکانات از هر نقطه کشور قابل بازدید بود.

افزایش توانایی رزمی

سرتیپ آذریان هدف از برگزاری این رزمایش را این‌گونه تبیین کرد: ارزیابی سطح توانمندی رزمی نزاجا، مرور تاکتیک‌های قبلی و آمادگی برای آینده، مواجهه با تهدیدات آینده و تامین امنیت پایدار از اهداف اصلی رزمایش بود که الحمدلله به خوبی محقق شد.

وی با اشاره به فرمایشات فرماندهی معظم کل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی یادآور شد: ایشان در سال۹۶ فرمودند نیروی زمینی ارتش باید از تحرک زیادی برخوردار باشد و پیرو فرمان معظم له، تلاش کردیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد منطقه عملیاتی شویم و اهداف از پیش تعیین شده را پیاده کنیم.

پرواز موفق بالگرد‌های تهاجمی در شب

این مقام نظامی به عملکرد پروازی یگان‌های هوانیروز اشاره کرد و گفت: سال گذشته تنها ۲ بالگرد در شب پرواز کردند و در رزمایش امسال، بیش از ۱۰ فروند انواع بالگرد‌های هلی بُرن، پشتیبانی و تهاجمی در شب پرواز کردند و عملیات انجام دادند. در مجموع ۳۰۰ فروند بالگرد هوانیروز در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ مشارکت داشتند.

وی ادامه داد: عملیات هوایی نزدیک، آتش موشکی و آتش‌های نزدیک، اهدافی بود که با همراهی هوانیروز و یگان‌های توپخانه‌ای محقق شد. همچنین از پهپاد‌های هجومی با موشک‌های هدایت شونده در این رزمایش استفاده شد.

سرتیپ آذریان یادآور شد: آنچه در ارتش جمهوری اسلامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح حائز اهمیت است، این است که تجهیزات و تسلیحات ما در شرکت‌های دانش بنیان و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش ساخته شود و اعتماد به تولیدات داخلی و دانش مهندسان ایرانی مورد استفاده قرار گیرد.

تقویت برد موشکی در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲

ارشد نظامی شمال شرق کشور به موشک‌ها و سامانه‌های پدافندی این رزمایش بزرگ اشاره و عنوان کرد: برد برخی موشک‌های هوانیروز در گذشته حداکثر ۳ کیلومتر بود و اینک برد آن‌ها تا ۲۰ کیلومتر افزایش یافته است و قدرت نقطه‌زنی این موشک‌ها هم تقویت شده است.

سرتیپ آذریان ادامه داد: در این رزمایش از موشک فتح ۳۶۰ با سرعت ۱۸۰ کیلومتر، موشک فجر ۵ با سرعت ۱۱۰ کیلومتر، موشک‌های زمینی و سوار بر نفربر دهلاویه، موشک الماس، موشک شفق و غیره استفاده شد. همچنین سامانه موشکی مجید، ویژه موشک‌های ضد پهپاد رونمایی و برای اولین بار نقطه‌زنی کرد.

وی گفت: سامانه پهپادی فاتح، سامانه متحرک پدافندی سینا، موشک‌های انهدامی آرش و موشک‌های زمین پایه برای نخستین بار در این رزمایش مورد آزمایش عملیاتی قرار گرفت.

آذریان در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز مبنی بر ارزیابی نهایی موفقیت این رزمایش تصریح کرد: تیم‌های ارزیاب ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه عملیاتی رزمایش حضور داشتند و میزان موفقیت این رزمایش را بررسی کردند و منتظر نتیجه گزارش آن‌ها هستیم. اما به زعم بنده، عملکرد یگان‌های حاضر در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نزاجا بسیار خوب بوده است. خوشبختانه در طول ۵کیلومتر خط پدافندی پیش بینی شده و آتش سنگین این رزمایش، هیچ‌گونه تلفات مالی یا جانی نداشتیم و همه چیز به خوبی پیش رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->